Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arne Slot er fast besluttet: Han bliver første Liverpool-signing

Af Emil Plovgaard
21.05.2024 Kl. 11:38

Arne Slot-æraen er så småt begyndt i Liverpool.

Hollænderen lader allerede til at have udpeget, hvem der skal være hans første signing i tiden hos The Reds.

Liverpool-fansene tog søndag afsked med Jürgen Klopp i en følelsesladet afsked. Her fik tyskeren den hyldest, han fortjente, men der var dog én spiller, der ikke klappede i forbindelse med hyldesten, og det har siden vakt stor opsigt.

Nu er fokus i stedet rettet mod Slot, og hvad han mon kan udrette hos Liverpool, og en af de første opgaver, der venter for ham, er at evaluere truppen og dernæst sætte ind dér, hvor han finder det nødvendigt.

Det er spændende tider for Liverpool, men også skræmmende. Klubber som Arsenal og Manchester United har prøvet at sige farvel til Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson, uden at efterfølgeren nødvendigvis blev den store succes.

Klopp har legendestatus i Liverpool, og det skal Arne Slot nu også forsøge at få. Det kan han blandt andet gøre ved at udvælge de rette spillere.

En sådan har han angiveligt udset sig i form af Orkun Kökçü fra Benfica.

Ifølge tyrkiske Fotospor er Besiktas’ drøm om at hente Kökçü i fare, fordi Slot har besluttet sig for, at tyrkeren skal være den første signing i hans Liverpool-tid.

23-årige Orkun Kökçü spillede næsten 100 kampe under Slot i Feyenoord, inden han forlod Holland til fordel for den portugisiske hovedstadsklub for omkring 218 millioner kroner.

Kökçü har dog kontrakt med Benfica frem til sommeren 2028, så derfor kan et skifte godt vise sig noget vanskeligt.

The Reds blev også sat i forbindelse med den tyrkiske spiller i sommeren 2023.

Den tidligere Liverpool-spiller Mohamed Sissoko har tidligere sammenlignet Kökçü med Real Madrid-stjernen Luka Modric.

– Jeg bringer et friskt bud og svarer Modric. For mig er det samme kvalitet. Han har potentialet til at nå samme niveau, lød det fra Sissoko i marts 2022.

Læs også: Journalist: Liverpool-emnes skifte er “meget sandsynligt”

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce