Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Aftale på plads: Manchester City i 742 millioner-handel

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 14:55

Manchester City sikrede sig søndag sin fjerde Premier League-titel i træk.

Sæsonen er endnu ikke ovre for Pep Guardiolas mandskab, der netop nu forbereder sig til lørdagens FA Cup-finale mod Manchester United.

Guardiola og kompagni har planer om at forstærke truppen med en ny midtbanespiller til sommer, og her er Lucas Paqueta fra West Ham en spiller, der flere gange har været sat i forbindelse med et skifte til klubben.

Manchester City var tæt på at sikre sig spilleren sidste sommer, men handlen kollapsede som følge af en undersøgelse om brud på bettingreglerne fra Paquetas side.

Ifølge Foot Mercato-journalist Santi Aouna, er Manchester City allerede nået til enighed om betingelserne i en aftale.

Dermed er det kun klubberne, der skal have en aftale på plads. Og den kommer på plads under alle omstændigheder, for ifølge Aouna er City nemlig villige til at aktivere frikøbsklausulen.

Hvis klubberne ikke kan blive enige om en overgangssum, vil Manchester City i stedet aktivere frikøbsklausulen, som lyder på 85 millioner pund, svarende til 742 millioner kroner.

Paqueta blev hentet til West Ham i sommerne 2022, og han har siden da etableret sig som en af klubbens bedste spillere.

I denne sæson er det blevet til 43 kampe med otte mål og syv oplæg til følge.

West Ham skal nu have ny manager, da David Moyes træder tilbage. Det ventes at blive Julen Lopetegui, der overtager roret hos The Hammers.

Læs også: Historisk City-triumf med bismag: Nu er der nyt om de 115 sigtelser

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce