Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham river kontrakten itu med rekordsigning

Af Emil Plovgaard
09.06.2024 Kl. 15:29

Tottenham ventes at rive kontrakten itu med Tanguy Ndombélé.

Sådan skriver flere engelske medier, herunder London Evening Standard.

Den franske landsholdsspiller skiftede til Spurs i 2019 for 483 millioner kroner i en sommer, hvor klubben forsøgte at bygge på, efter at være nået frem til Champions League-finalen i 2019 under Mauricio Pochettinos ledelse.

Men midtbanespilleren kunne ikke fungere under hverken José Mourinho eller Antonio Conte i de efterfølgende sæsoner i det nordlige London, og der blev blandt andet sået tvivl om hans arbejdsindsats, form og skadesproblemer.

Efter 63 optrædener i Premier League i de første to og et halvt år i klubben, blev han lejet ud til sin tidligere klub, Lyon, i anden halvdel af 2021/22-sæsonen.

Han har tilbragt de to sidste sæsoner hos henholdsvis Napoli og Galatasaray, hvor han i begge tilfælde er blevet mester.

Tottenham råder i forvejen over en række centrale midtbanespillere, herunder Yves Bissouma, Pape Matar Sarr og Rodrigo Bentancur, mens man gerne vil afskibe Pierre-Emile Højbjerg og Oliver Skipp.

Spurs har allerede bekræftet, at Timo Werner også i den kommende sæson er at finde hos klubben, efter at den tyske landsholdsspiller er ankommet på endnu en lejeaftale fra RB Leipzig. Han scorede to mål og leverede tre oplæg i 13 Premier League-kampe i den forgangne sæson.

José Mourinho har i øvrigt udset sig en dansker som sin første signing hos Fenerbahce.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce