AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:02:2023 20:24
Splittelse hos Manchester United: Skal Greenwood tilbage eller ej?

Der findes to lejre blandt de ansatte hos Manchester United, og dermed er splittelsen enorm.


Der er en væsentlig del af stabsmedlemmerne hos Manchester United, som bliver meget utilfredse, hvis Mason Greenwood igen spiller en kamp for klubben.

Samtidig er der andre, der mener, at han bør spille, da han ikke er dømt skyldig ved en domstol.

Det skriver avisen The Guardian fredag aften.

LÆS OGSÅ: De tre regler under Erik ten Hag

Manchester United meldte torsdag aften ud, at man i øjeblikket havde gang i en intern undersøgelse, der skulle tage stilling til, hvad der skulle ske med Greenwood, efter at alle anklager mod ham tidligere på dagen var blevet skrinlagt.

Greenwood var blevet anklaget for voldtægt, kontrollerende adfærd og overfald. Det var alle anklagepunkter, som han nægtede sig skyldig i.

Og den engelske anklagemyndighed kan heller ikke løfte sagen længere. Det skyldes, at centrale vidner sprang fra, samtidig med, at der dukkede nyt materiale op i sagen.

The Guardian mener at vide, at det kan gå begge veje med den 21-årige spiller, som har kontrakt med Manchester United frem til 2025. En klub, som han har spillet for, siden han var syv år gammel.

Dermed står United over for et meget stort dilemma i de kommende dage, uger og måneder, indtil det er afgjort, hvad Greenwoods videre skæbne bliver.

LÆS OGSÅ: Arsenal-fan vil have Arteta fyret

LÆS OGSÅ: Benfica ville have Chelsea-spiller med i Enzo-handel


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE