AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 13:17
Southgate frustreret over United-stjerne

Gareth Southgate udtrykker en frustration over Manchester United-stjerne.


Som 25-årig har Marcus Rashford allerede spillet 51 landskampe for England, men i de seneste par år har Manchester United-spilleren meldt afbud til landsholdet ved en række tilfælde.

Også lige nu er Rashford fraværende på grund af en mindre skade, og de mange afbud frustrerer den engelske landstræner Gareth Southgate, som i stedet kunne se Rashford være på ferie i New York, da England torsdag aften besejrede Italien.

- Følelsen var, at han spillede rigtig godt, men vi har ikke særlig ofte haft ham med. Når man ikke har ham særlig ofte, er det anderledes end at være et tab, siger Southgate ifølge The Times.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Nu er der landet nyt bud på Manchester United

LÆS OGSÅ: Maguire kalder det en fiasko: Sætter stort mål

Siden 2020 har Rashford fem gange trukket sig fra landsholdet, og flere gange har han spillet den efterfølgende kamp for Manchester United.

England har spillet 21 landskampe siden starten af september 2021, men Rashford har kun været til rådighed i fem af de kampe – alle under VM-slutrunden sidste år.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE