AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 10:55
BEKRÆFTET: Nu er der landet nyt bud på Manchester United

Det er blevet bekræftet, at der henover natten er landet et nyt bud på Manchester United.


Der var egentlig deadline for bud på Manchester United onsdag aften klokken 22.00, men der blev givet tilladelse til, at både Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim kunne overskride deadline og komme med bud efterfølgende.

Torsdag aften blev det bekræftet, at Ratcliffe havde afgivet et forbedret bud på Manchester United, og nu er det også blevet bekræftet, at Sheikh Jassim fra Qatar har budt igen.

Buddet er blevet indleveret henover natten, og ifølge CBS Sports-journalisten Ben Jacobs er det et bud, som er meget konkurrencedygtig.

LÆS OGSÅ: Overtagelse af Manchester United nærmer sig

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Manchester United vil købe Chelsea-profil

I Sheikh Jassims lejr er der desuden fortsat en tro på, at de har afgivet det bedste bud, som også er højere end det første, som der blev sendt afsted.

Samtidig skriver Ben Jacobs, at Glazer-familien endnu ikke har haft direkte møder med nogen af de parter, som har budt på Manchester United.

Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol rapporterer desuden, at buddet vil fjerne al gæld fra Manchester United.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

LÆS OGSÅ: Manchester United kan hente megastjerne med ny ejer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE