AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 10:09
Maguire: En fiasko hvis vi ikke vinder EM i 2024

Harry Maguire mener, at det kun er en EM-titel, der vil være godt nok for England.


Pokalerne er blevet godt støvede i det engelske trofæskab, og de engelske fans hungrer efter endelig at vinde en slutrunde igen. Det samme gør Harry Maguire også, og han har også et ambitiøst mål for EM i 2024.

På bagkant af torsdagens sejr i EM-kvalifikationen mod de forsvarende europamestre fra Italien har Maguire udtalt, at alt andet end slutrundetriumf i Tyskland om knap halvandet år vil være en skuffelse.

- Jeg har mindsettet om, at hvis vi ikke vinder turneringen, har det været en fiasko, siger Maguire ifølge The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Overtagelse af Manchester United nærmer sig

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

- Selvfølgelig skal vi først kvalificere os fra en svær gruppe. Vi har allerede fået et fantastisk resultat med fra Italien, men det er mit mindset.

- Jeg har været med til tre store slutrunder nu, og jeg har været så tæt. Jeg mener, at vi har spillerne til at nå helt til tops.

England tabte EM-finalen i 2021 mod Italien, mens de er blevet slået ud af henholdsvis semifinalen og kvartfinalen ved de seneste to VM-slutrunder.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann fyret i Bayern: To Premier League-klubber er i spil


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE