Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skifte under opsejling: Han er tæt på at forlade Manchester City

Af Emil Plovgaard
13.06.2024 Kl. 13:08

I løbet af de seneste dage har der været vedvarende spekulationer om, at Sergio Gómez fra Manchester City er tæt på at skifte til Real Sociedad.

Klubbens præsident Jokin Aperribay og sportsdirektør Roberto Olabe har foretaget en rejse til England for at afholde forhandlinger med The Cityzens.

Onsdag kunne AS skrive, at La Liga-mandskabet var optimistiske i henhold til at nå en aftale. Senere på dagen kom det frem, at spilleren selv skulle være klar til at forlade Manchester City.

Og nu er der sket yderligere fremskridt i forhandlingerne om venstrebacken, melder Noticias de Gipuzkoa.

Aperribay og Olabes rejse til England har vist sig særdeles produktiv, idet forhandlingerne med Manchester City er gået rigtig godt.

Kilder tæt på den spanske klub fortæller, at der snart vil være hvid røg, og at pressemeddelelsen allerede nu ligger klar.

Real Sociedad er efter sigende tæt på en aftale, men det kan alligevel tage noget tid at få de sidste detaljer på plads, forlyder det.

Den spanske klub har nemlig ikke travlt, forklares det.

Det vides ikke, om der er tale om en permanent eller midlertidig aftale, men Real Sociedad virker sikre på, at Gómez i den kommende sæson spiller hos La Real.

Pep Guardiola har desuden også været ude på en rejse – for et afgørende møde om sin fremtid.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce