Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ross Barkley skriver under med Champions League-klub

Af Emil Plovgaard
24.05.2024 Kl. 18:20

Ross Barkley skal også i den kommende sæson spille Premier League.

Og han skal sågar også spille Champions League.

Det fortæller Sky Sports-journalist Dan Bardell.

Barkley rykkede ned med Luton i den forgangne sæson, men den tidligere Chelsea-stjerne viste sig fornemt frem.

Og det har man bemærket hos Aston Villa, der efter sigende henter Barkley og kan præsentere spilleren allerede denne weekend.

Tidligere på ugen lød det, at Birminghamklubben havde tilbudt den 30-årige spiller en tre-årig aftale, og nu er det altså tæt på.

– Aftalen er på plads. Han kommer.

– Jeg har hørt fra troværdige kilder, at handlen er i hus. Jeg forventer, at den bliver færdiggjort i løbet af weekenden, siger Bardell til Villa News.

Barkley har fået gang i sin karriere igen, efter at han ellers har haft problemer med at få fast spilletid siden skiftet væk fra Everton tilbage i 2018.

Han skiftede til Chelsea, hvor han over en fire-årig periode blot spillede 100 kampe. I samme periode var et lejeophold til Aston Villa.

Barkley fik en forrygende start på sin karriere på Villa Park, hvor han scorede i sin debut i 7-2-sejren over Liverpool.

Det fulgte han op med et sejrsmål i sidste minut mod Leicester.

Gennem sin karriere har Barkley ofte optrådt som 8’er eller 10’er, men hos Luton havde han altså stor succes med at fungere som defensiv midtbanespiller.

Under Unai Emerys ledelse bliver han efter alt at dømme en back-up til Douglas Luiz, men det betyder ikke, at han ikke vil få mange minutter i benene, for klubben skal spille Champions League fra den kommende sæson, og dermed er der turneringer nok.

Mohamed Salah og Kevin de Bruyne kan også skifte klub inden længe, hvor de to Premier League-stjerner kan ende ved samme destination.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce