Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvittigt: De vil hente Salah og De Bruyne

Af Emil Plovgaard
24.05.2024 Kl. 17:49

Der er gang i transferrygterne for tiden, hvor spillere som Mohamed Salah og Kevin de Bruyne fra henholdsvis Liverpool og Manchester City konstant sættes i forbindelse med nye destinationer.

I løbet af de seneste transfervinduer har Saudi-Arabien understreget landets planer om at blive en magtelite i fodboldverdenen.

Der er ikke noget, der tyder på, at oliestaten vil ændre sin tilgang foreløbigt, og derfor skal vi nok også forvente flere vanvittige handler.

Saudi-Arabien vil forsøge at hente Mohamed Salah og Kevin de Bruyne fra sommeren 2025, hvor begge spilleres kontrakter udløber, skriver The Telegraph.

Faktisk vil oliestaten gerne hente spillerne allerede nu, men man er villige til at vente et år, såfremt det ikke kan lade sig gøre her og nu.

Salah er i forvejen blevet rygtet til Saudi-Arabien, og det var også tilfældet i september sidste år, hvor et bud på 1,3 milliarder kroner fra Al-Ittihad blev afvist.

32-årige De Bruyne er den spiller med flest oplæg af de nuværende Premier League-spiller, og den belgiske playmaker kan lørdag tilføje endnu et trofæ til sit pokalskab, såfremt det lykkes City at besejre lokalrivalerne fra Manchester United i FA Cup-finalen.

I løbet af tiden på Etihad Stadium, har De Bruyne vundet Premier League seks gange og Champions League en enkelt gang.

Salah har – ligesom De Bruyne – også et år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, som han har spillet for de seneste syv år.

Efter ansættelsen af Arne Slot, har han fortalt, at han bliver hængende i endnu en sæson.

– Vi ved, at trofæer er, hvad der tæller, og vi vil gøre alt for, at det kommer til at ske i næste sæson.

– Vores fortjener det, og vi vil kæmpe for det, skrev Salah på det sociale medie X.

Saudi-Arabien har allerede hentet stjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar og Karim Benzema til Mellemøsten.

Xabi Alonso kan desuden også få ny klub fra sommeren 2025.

Vi er vant til, at Mohamed Salah har en meget unik frisure, men egypteren har for nylig været til frisør og har fået en ny frisure.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce