Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney hylder Kane: "Den bliver svær at slå"

Af Jeppe Augustsen
24.03.2023 Kl. 06:36
Wayne Rooney ønsker Harry Kane et stort tillykke med den nye landsholdsrekord.

I går aftes gik den ikke længere for Wayne Rooney.

Harry Kane blev med sit mål mod Italien den mest scorende engelske landsholdsspiller nogensinde, da han nu har scoret 54 mål for England.

Han overgik dermed Wayne Rooneys rekord, som han satte tilbage i 2015, men Wayne Rooney fortæller nu, at han vidste, at det kun var spørgsmål om tid, før Harry Kane skrev historie.

– Da jeg slog rekorden for England med et straffespark mod Schweiz i 2015, var Harry Kane den første spiller til at løbe over til mig og juble. Jeg nævnte Harry Kane senere i den tale, som jeg havde i omklædningsrummet, siger Wayne Rooney til The Times.

– Jeg sagde, at jeg håbede de unge drenge i truppen vil komme tæt på rekorden og måske endda overgå mig. Harry havde scoret tre mål der, men jeg sagde det, fordi jeg vidste, at han kunne gør det. Selv kun med fire kampe på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Koster 550 millioner: Tottenham vil købe englænder

– Jeg vidste, han kunne blive den mest scorende for England, og jeg ville opmuntre ham til at gøre det.

– Nu, hvor jeg kender Harry, ved jeg også, at rekorden ikke kommer til at ramme ham mentalt. Han vil fortsætte, og jeg tror, at det bliver svært for nogen anden at slå rekorden, når han er færdig med at spille for England, siger Wayne Rooney.

LÆS OGSÅ: Tuchel var i dialog om PL-job: Nu skriver han under med storklub

Annonce