Kane blev historisk i engelsk sejr mod Italien

Af Morten Bruun Jørgensen
23.03.2023 Kl. 21:43
Harry Kane skrev sig ind i historiebøgerne, da England torsdag aften vandt mod Italien.

Med sit landsholdsmål nummer 54 blev Harry Kane den mest scorende spiller nogensinde for England.

Det skete i EM-kvalifikationskampen mod Italien, da Tottenham-angriberen omsatte et straffespark kort før pausen, hvor han samtidig også bragte England foran 2-0 på udebane i Napoli.

Allerede tidligt i kampen havde West Hams Declan Rice bragt gæsterne foran, og det var et engelsk mandskab, som var det bedste på grønsværen i de første 45 minutter.

England kørte sejren hjem i anden halvleg, selvom debutanten Mateo Retegui reducerede 11 minutter efter pausen og Luke Shaw undervejs også fik rødt kort.

Dermed fik Gareth Southgates mandskab taget revanche for nederlaget i EM-finalen i 2021. Og så på en aften, hvor Harry Kane overtog landsholdsrekorden fra Wayne Rooney.

Tidligere i sæsonen er Kane også blevet den mest scorende spiller i Tottenham-historien, og mon ikke han nu har sigtekornet rettet mod også at snuppe Premier League-rekorden? Sandsynligvis.