AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2023 23:00
Koster 550 millioner: Tottenham vil købe englænder

Tottenham har lagt en plan for sommerens transfervindue, der inkluderer en dyr englænder.


For knap to år siden kostede det Crystal Palace omkring 150 millioner kroner at købe Marc Guehi i Chelsea, og sidenhen har englænderen imponeret så meget, at han nu er 400 millioner kroner mere værd.

Det er i hvert fald den pris, som de vil have for Guehi i sommerens transfervindue, hvor det nu forlyder, at Tottenham har udset sig midterforsvareren.

Sådan kan mediet FootballTransfers i hvert fald nu fortælle.

LÆS OGSÅ: Ingen VAR-kendelser: Sådan havde PL-tabellen set ud

Men Tottenham vil ikke betale den sum, som Crystal Palace forlanger for Guehi, der opfylder de krav, som klubben længe har ledt efter. Han er nemlig en ung og alsidig forsvarsspiller.

Tottenham vil dog efter sigende kun gå med til at betale omtrent 380 millioner kroner for 22-årige Guehi, som har spillet tre landskampe for England.

Han har kontrakt med Crystal Palace frem til sommeren, og klubben står dermed i en god forhandlingsposition – i hvert fald hvis det lykkes at overleve i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE