AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 18:11
Rigmand afviser: "Jeg vil ikke byde på Liverpool"

Trods meldinger om et potentielt bud på Liverpool bliver det afvist af den finske forretningsmand.


Flere rigmænd har afgivet bud på Manchester United, der blev sat til salg i slutningen af sidste år.

Forleden kunne den finske forretningsmand, Thomas Zilliacus, bekræfte, at han er en af dem, der har budt på De Røde Djævle.

Ifølge flere medier er det dog blevet afvist og er efter sigende blevet set som et PR-stunt, fordi han ønsker at købe klubben og give muligheden for fansene at købe halvdelen af klubbens aktier.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

Der har efterfølgende været meldinger om, at han også vil give et bud på Liverpool, fordi han ikke får held med at købe Manchester United, men det er ikke sandt. Det skriver han på sin Twitter-profil.

- Nogle aviser melder, at jeg vil være interesseret i at købe Liverpool. Det er ikke sandt. Manchester United har altid været min klub, siden jeg var en dreng. Mit fulde fokus er på at være succesfuld med det bud, jeg har givet, skriver Thomas Zilliacus.

I forhold til sit bud på Manchester United har han også uddybet:

- Mit bud på Manchester United afhænger ikke kun finansiering af fansene. Min gruppe vil først købe købe klubben og så give muligheden til fansene at købe 50 procent, som vil have noget at sige ved alle store beslutninger. Det er en model, som virker perfekt i Skandinavien. Der er ingen grund til, at det ikke vil virke i England, skriver han.

LÆS OGSÅ: Dansk kollaps: Dét er ikke sket i 99 år

LÆS OGSÅ: Hjulmand efter nederlag: Dét er jeg tosset over


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE