AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2023 08:12
Bud på Manchester United: Det er et rent PR-stunt

Et useriøst bud på at købe Manchester United er blevet afvist.


Flere rigmænd har afgivet bud på Manchester United, der blev sat til salg i slutningen af sidste år.

Det er ikke alle potentielle købere, der har meldt deres interesse offentligt ud i medier, men i går kunne den finske forretningsmand, Thomas Zilliacus, bekræfte, at han er en af dem, der har budt på De Røde Djævle.

I en pressemeddelelse meldte han ud, at han har afgivet et bud om at købe Manchester United, hvor han vil give fansene mulighed for at købe halvdelen af klubbens aktier.

Gennem en app vil de fans, som beslutter sig for at købe sig ind i klubben, have mulighed for at få indflydelse på klubbens fodboldrelaterede beslutninger. 

LÆS OGSÅ: Ingen VAR-kendelser: Sådan ville PL-tabellen se ud

Men i går kunne Daily Telegraph dog allerede berette, at det var et bud, der blev afvist.

Og ifølge Daily Mirror var det ikke et bud, der bliver taget seriøst af hverken Raine Group, Glazer-familien eller de andre rivaliserende købere. 

LÆS OGSÅ: Disse to storklubber holder øje med Højlund

Ifølge avisen blev buddet afvist prompte, da man anser det for at være umuligt at gennemføre, og man ser det derfor mere som en PR-stunt for Thomas Zilliacus.

Sir Jim Ratcliffe og Sheik Jassim, som også har meldt deres interesse i at købe klubben, er også kommet med nye bud, som i de kommende dage evalueres af Raine Group og Glazer-familien.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan blive udelukket fra Champions League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE