Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 19:39
Raseri i det spanske - vil anmelde PSG

Der er ikke tilfredshed i det spanske, og der er nu meldinger om en kommende anmeldelse af PSG.


Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for de store ligaer at have nogle store stjerner til at spille i deres respektive ligaer.

Det gælder især den spanske La Liga.

Javier Tebas, som er præsident for La Liga, skulle efter sigende have set frem til at se Kylian Mbappé folde sig ud for Real Madrid og være med til at eksponere ligaen yderligere. Kylian Mbappé ender dog ikke et med skifte i denne omgang, da han har valgt at forlænge med PSG - og det er ikke faldet i god jord hos Javier Tebas & Co.

- Det, PSG gør med Mbappés kontraktforlængelse med et økonomisk tab på €700 millioner i seneste sæson og har et lønbudget på mere end €600 millioner, er en fornærmelse af fodbold. De er lige så farlige som Super League-projektet, skriver Javier Tebas på Twitter.

Det spanske medie, Carrusel Deportivo, melder her til aften, at La Liga vil anmelde PSG til UEFA for at bryde Financial Fair Play-reglerne.

Skulle La Liga-forbundet have succes med deres anmeldelse, kan det meget vel betyde, at PSG smides ud af europæiske turneringer, men indtil videre er det blot gisninger hos mediet. 

OPDATERING: LaLiga har nu bekræftet, at de indgiver en klage til UEFA - Læs mere her!

Er du klar til sidste spillerunde? Her kan du se, hvorfor det står til at blive den vildeste sæsonafslutning nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE