Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 20:48
BREAKING: LaLiga indgiver klage mod PSG

LaLiga bekræfter, at man vil indgive en klage mod Paris Saint-Germain til UEFA


LaLiga er ikke tilfredse med, at Kylian Mbappé ikke ender i Real Madrid på en fri transfer

Franskmanden vil i stedet skrive under på en treårig kontrakt med PSG. 

Kylian Mbappé vil angiveligt modtage en sign on fee på minimum 745 millioner kroner og vil blive den bedst betalte spiller i historien - og nu vil LaLiga klage.

I en pressemeddelelse skriver LaLiga følgende:

- Med Kylian Mbappés beslutning om at blive i PSG ønsker La Liga at slå fast, at denne type aftale truer den økonomiske bæredygtighed i europæisk fodbold, og det sætter hundredtusindvis af job og sportens integritet i fare på længere sigt. Ikke bare i de europæiske turneringer, men også de hjemlige liga.

- Det er skandaløst, at en klub som PSG, der tabte mere end €220 millioner i sidste sæson efter at have tabt €700 millioner i de seneste sæsoner (hvor de har indgivet tvivlsomme sponsoratindtægter) med lønningsudgifter for €650 millioner i 2021/22-sæsonen. 

- Med ovenstående vil La Liga indgive en klage mod PSG til UEFA og skattemyndighederne i Frankrig samt organisationerne i EU for at forsvare det økonomiske økosystem i europæisk fodbold.

- Tidligere har LaLiga indgivet klager mod PSG pga. overtrædelse af UEFAs Financial Fair Play-regler.

- Denne opførsel viser igen, at statsejede klubber ikke respekterer og vil ikke respektere reglerne i en sektor så vigtig som fodbold. Disse regler er nøglen til at beskytte og bibeholde hundredtusindvis af jobs. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE