AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 16:44
Potter forklarer: Derfor blev Aubameyang ikke inkluderet

Graham Potter forklarer, hvorfor Pierre-Emerick Aubameyang ikke blev inkluderet i CL-truppen.


Da Chelsea hentede en masse nye spillere i januartransfervinduet, stod Graham Potter også over for et svært valg.

Han kunne kun tilføje tre nye spillere i sin Champions League-trup, og det betød også, at Pierre-Emerick Aubameyang ikke blev inkluderet i truppen.

De tre spillere, der er blevet valgt, er Enzo Fernández, Mykhailo Mudryk og João Fèlix.

Nu har Chelsea-manager Graham Potter forklaret, hvorfor gaboneseren ikke blev inkluderet. 

- Jeg tror ikke, at det bliver sævrt ikke at have ham i truppen, fordi Pierre er professionel, og jeg forstår naturligvis, at han er skuffet. Det var en svær beslutning. Et svært valg. Vi fik tre nye ind og smuttede, så det var ham, der ikke blev valgt, siger Graham Potter til klubbens hjemmeside.

- Han har ikke gjort noget forkert overhovedet. Vi ville give David noget spilletid i dag for at se, hvor han var og give ham muligheden. Vi fik set, hvad han kan. Pierre er bare uheldig, og han vil kæmpe for sin plads resten af sæsonen.

- Uanset hvilken beslutning det blev, så skulle vi tage en samtale om det, men det var min beslutning. Det var virkelig svæt, men nogle gange skal man bare træffe de valg, og det er intet mod ham, lyder det fra Graham Potter.

LÆS OGSÅ: ten Hag vil rydde op: Seks United-spillere skal sælges til sommer

LÆS OGSÅ: Var suspenderet for matchfixing: Nu får han stor rolle i PL-storklub


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE