AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 14:01
ten Hag vil rydde op: Seks United-spillere skal sælges til sommer

Erik ten Hag fortsætter med at sætte sit præg på Manchester United-truppen, og til sommer kan det gå ud over en række førsteholdsspillere.


Det står efterhånden ganske klart, hvilke spillere Erik ten Hag ser som en del af fremtiden i Manchester United, og til sommer får hollænderen en ny chance for at forme truppen.

Sammen med ledelsen har han også en plan for, hvordan der skal gøres plads til flere nye spillere, for han vil have ryddet op i truppen, og det betyder afsked med seks spillere, hvis alt går efter planen.

Det er The Mirror, der har historien i dag. Her skriver den engelske avis, at Erik ten Hag vil skille sig af med Harry Maguire, Scott McTominay, Donny van de Beek og Anthony Martial, som alle er en del af klubbens førsteholdstrup lige nu.

Derudover skal de to udlejede forsvarsspillere, Alex Telles og Eric Bailly, også sendes videre til sommer.

LÆS OGSÅ: Derfor holdes der et minuts stilhed inden Manchester United-kamp

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller får grønt lys

Planen for ten Hag er, at afskeden med de seks spillere vil skabe økonomisk råderum til at hente en ny midterforsvarer, en stjerneangriber og en dynamisk midtbanespiller.

Allerede da hollænderen blev ansat i Manchester United gav han klubbens bestyrelse besked om, at han havde brug for to og nok også tre sommertransfervinduer, inden han ville være i stand til at hente store trofæer til klubben.

Nu venter næste skridt i den store plan, og her går det altså blandt andre ud over Martial, som ten Hag ikke er overbevist om har kvaliteterne til at føre klubben til titler.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil søge dispensation hos Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE