AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:02:2023 11:30
Var suspenderet for matchfixing: Nu får han stor rolle i PL-storklub

Han har været suspenderet i 30 måneder for matchfixing, og nu skal han pludselig have et stort ansvar i Premier League-klub.


Christian Stellini er en kontroversiel herre, men i den kommende tid venter der ham pludselig et stort ansvar.

For italieneren kommer til at få ansvaret på sidelinjen hos Tottenham, mens Antonio Conte kommer sig oven på en operation.

48-årige Stellini har længe været en trofast støtte for Conte, men han har også haft modgang i sin karriere, hvor han blandt andet har været beskyldt for matchfixing.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil søge dispensation hos Premier League

Det var tilbage i starten af 10’erne, at Stellini var nødt til at forlade Juventus, da han blev suspenderet i to og et halvt år. Også Conte blev suspenderet i fire måneder, men han blev i 2016 renset for alle anklager.

Til gengæld sad Stellini ude i 30 måneder, og da han endelig kom tilbage tog han chancen som cheftræner men han holdt kun 16 kampe, inden han blev fyret i Alessandria.

Herefter blev han genforenet med Conte i Inter, og siden har de to holdt sammen.

I den kommende tid hviler der nu et stort ansvar på den kontroversielle Stellini.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE