AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 17:37
Ny melding: Barcelona vil kapre Chelsea-handel

Barcelona har efter sigende ikke givet op.


I går kom det frem, at Chelsea var nået til enighed med Leeds om en pris Raphinha.

Herefter er opgaven at få de personlige vilkår på plads, men der er endnu ikke blevet meldt om en aftale mellem brasilianeren og Chelsea trods et godt kontrakttilbud.

Det har tidligere været meldt, at Barcelona er Raphinhas topprioritet, men det er blevet berettet, at klubbens økonomiske situation vil gøre det svært for dem at lukke en handel med Leeds.

Men nu forlyder det hos den pålidelige spanske journalist, Gerard Romero, at Barcelona arbejder hårdt på at kapre handlen.

- Barcelona er stadig meget med i kampen om Raphinha. Klubben har store chancer for at hente spilleren, selvom Chelsea har en aftale med Leeds, grundet deres stærke bånd til Deco og Raphinha, lyder det fra Gerard Romero til Jijantes FC.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge Gerard Romero er Deco i dialog med Leeds for at få dem til at lave en aftale med Barcelona. 

Den spanske journalist har i dag postet billeder af DEco, som har været til møde med Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany.

Gerard Romero menes at have meget tætte kontakter til den spanske klub og var bl.a. den første til at breake Frenkie de Jongs potentielle skifte til Manchester United, som angiveligt er tæt på at blive en realitet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE