AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 11:42
"Nærmer sig en aftale": Så meget vil Raphinha tjene hos Chelsea

Raphinha har været et af de varmeste navne på transfermarkedet denne sommer.


Raphinha har været et af de varmeste navne på transfermarkedet denne sommer, og efter at være meldt til flere forskellige klubber, ser det nu ud til, at brasilianeren skal et smut til den vestlige del af London.
 
Den italienske journalist Gianluigi Longari har tidligere berette om, at Leeds har accepteret buddet fra Chelsea, og derfor virker en aftale nært forestående.
 
Og ifølge Nizaar Kinsella, der er aldeles velbevandret i og omkring Chelsea FC, kan Raphinha se frem til at tjene seks millioner pund om året. Det svarer til 52 millioner kroner.
 
Raphinha har efter sigende afvist tilbud fra Tottenham, mens Arsenal også var meget interesseret, melder Kinsella i samme ombæring.
 
Den brasilianske kantspiller skiftede til Elland Road i oktober 2020, og siden da har han leveret en god figur. Hans nuværende kontrakt med Leeds løber frem til sommeren 2024.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE