AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 10:26
Medie: Fire af Big Six-klubberne viser interesse i tidl. City-spiller

Der er enorm interesse fra Big Six-klubberne, forlyder det.


Vi har tidligere her på siden skrevet om Romeo Lavia.

For Chelsea holdte angiveligt et møde med Southampton-spillerens repræsentanter i sidste uge, hvor London-klubben har enorm interesse i midtbanespilleren.

Dog er The Blues ikke den eneste klub med interesse i Lavia.

For ifølge Football Insider, så håber Manchester United, Arsenal og Manchester City også på at kunne skrive under med Romeo Lavia i løbet af sommerens transfervindue.

Den 19-årige stjerne er på et Southampton-mandskab, der kæmper i bunden af Premier League, men han har gjort sig bemærket, siden han blev hentet fra den blå del af Manchester sidste sommer.

 
Manchester City skulle efter sigende en klausul på £40 millioner, men den træder dog først i kraft i sommeren 2024, og der vil formentlig være masser af konkurrence om Lavias underskrift inden da.

Hvis The Saints rykker ned, så forventes det, at Lavia forlader klubben, hvor en handel kan muligvis blive gennemført for mellem £40m og £45m denne sommer.

Southampton går ind til landsholdspausen som nummer sjok i Premier League. 

LÆS OGSÅ: Åh nej: Chelsea-profil skadet igen


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE