AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 07:41
Åh nej: Chelsea-profil skadet igen

Chelsea-profilen har været nødt til at trække sig fra landsholdet.


For tredje gang i denne sæson er Wesley Fofana løbet ind i en skade, og denne gang holder det som minimum forsvarsspilleren ude af de kommende landskampe.

Chelsea-profilen var blevet indkaldt til det franske landshold for første gang, men han kommer ikke til at spille mod hverken Holland eller Irland.

Søndag bekræftede det franske fodboldforbund nemlig, at Fofana i lighed med Arsenals William Saliba er blevet nødt til at trække sig fra kampene med en skade.

I stedet er Axel Disasi fra Monaco og Jean-Clair Todibo, som til daglig spiller i Nice, blevet kaldt ind til det franske landshold.

LÆS OGSÅ: Se hændelsen: Her får Fulham tre røde kort på ét minut

22-årige Fofana måtte lade sig udskifte mod slutningen af lørdagens kamp mod Everton i Premier League, og efterfølgende fortalte Graham Potter, at franskmanden mærkede lidt i baglåret.

I denne sæson har Fofana allerede misset 20 kampe for Chelsea, da han i to omgange har været ude med knæskader, og nu har en ny skade altså ramt ham.

Chelsea spiller igen om to uger mod Aston Villa i Premier League og kan håbe på, at franskmanden er klar til at spille igen på det tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE