AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 09:22
Surt show, Liverpool: Bellingham-handel er usandsynlig

Jude Bellingham ender formentlig ikke i Liverpool til sommer, lyder meldingen nu fra en af de mest troværdige journalister.


Når David Ornstein skriver det, er det som regel altid sandt, og det er ikke ligefrem godt nyt for Liverpool.

For mandag morgen skriver den yderst respekterede journalist fra The Athletic, at det anses som værende mere og mere usandsynligt, at Liverpool kommer til at købe Jude Bellingham til sommer.

Den 19-årige englænder kommer nemlig til at blive så dyr, at Liverpool ikke kan være med i den budkrig, der ventes at opstå.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Liverpool vil købe Serie A-stjerne for 374 millioner kroner

Liverpool har ikke opgivet at få fingrene i Bellingham, men både Real Madrid og Manchester City står bedre rustet til at købe Dortmund-stjernen til sommer.

Hos Liverpool står man over for en vital sommer, der byder på genopbygning af en trup, der på visse områder er aldrende. Samtidig kan det meget vel se ud til, at klubben ikke skal spille Champions League i næste sæson.

Det er med til at hæmme budgettet og dermed altså også klubbens chancer for at slå kløerne i Bellingham.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard har landet nyt job


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE