AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2023 15:25
Manchester United fik afvist bud på 833 mio. kr. sidste sommer

Manchester United fik et kæmpebud afvist i sommeren 2022.


Det var et af de helt store bud, som blev afvist i sommertransfervinduet 2022.

Manchester United forsøgte at lande West Ham-stjernen Declan Rice, men buddet på 100 millioner pund - 833 millioner kroner - blev afvist.

Det erfarer talkSPORT-værten Jim White.

- Hvad skal der til, før en klub får succes med at hente ham i næste vindue? Som vi forstår det, kræver det £120 millioner samt bonusser.

- Vi erfarer, at Manchester United sidste sommer bød 100 millioner pund og ikke fik ham. Chelsea, Arsenal og United er fortsat inde i billedet, siger White.

Rice er en af de mest eftertragtede spillere i hele verden, og til sommer bliver der formentlig atter kamp om hans underskrift.

Arsenal er i gang med at forberede et bud på Rice, mens Chelsea længe har haft interesse i ham. Dertil kommer altså Uniteds interesse.

24-årige Rice har afvist de seneste tre tilbud, som West Ham har givet ham i et forsøg på at forlænge hans kontrakt.

Den engelske landsholdsspiller har kontrakt med The Hammers frem til 2024, men det er nok tvivlsomt, om den varer hele perioden ud.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar med 900 millioner-bud

LÆS OGSÅ: United har truffet beslutning om Casemiro-appel


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE