AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 17:51
Lloris' afløser er fundet: Nu er stjerne rasende

Det er ikke blevet vel modtaget, at afløseren for Hugo Lloris er blevet fundet.


Hugo Lloris valgte efter VM-slutrunden at stoppe på det franske landshold, og derfor skulle Didier Deschamps udpege en ny anfører.

Det har han nu gjort, og valget er faldet på Frankrigs største stjerne, Kylian Mbappé.

- Kylian har alle kvaliteterne til at have dette ansvar, har Deschamps forklaret sig over for den franske TV-kanal TF1.

Men den franske landstræners beslutning er ikke faldet i god jord alle steder.

LÆS OGSÅ: Stjernenavn er færdig i Chelsea, men disse klubber er en mulighed

LÆS OGSÅ: Barcelona-appel afvist: Nu kan profil skifte gratis til sommer

For ifølge Le Figaro, der regnes som en af Frankrigs førende aviser, er Antoine Griezmann rasende over at være blevet fravalgt. Den 32-årige Atlético Madrid-spiller havde angiveligt set sig selv som en stærk kandidat til hvervet.

Gennem årene har han været en af de absolutte nøglespillere for Deschamps, men nu forlyder det også, at han overvejer, hvorvidt han skal fortsætte på det franske landshold efter dette.

Griezmann, som har fødselsdag i dag, er noteret for hele 117 landskampe for Frankrig, mens syv år yngre Mbappé indtil videre har fået 66 kampe for sit land.

I øjeblikket er de begge med i den franske landsholdslejr, og forude venter to EM-kvalifikationskampe mod Holland og Irland.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE