AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 16:59
Stjernenavn er færdig i Chelsea, men disse klubber er en mulighed

Chelsea vil ikke længere have ham, men andre klubber er klar til at hente ham til sommer.


Til sommer vender Romelu Lukaku til Chelsea efter sit lejeophold hos Inter, men det bliver formentlig kun for en ganske kort stund.

I Chelsea er Lukaku ikke tiltænkt en rolle fremadrettet, men heldigvis for The Blues lader det til, at der er en mulighed for at sælge angriberen i sommerens transfervindue.

For ifølge mediet Football Insider er der blevet åbnet en dør for et skifte til Saudi-Arabien, der stadig arbejder på at hente profilerede spillere til ligaen, og den kategori hører Lukaku stadig i, selvom de seneste par sæsoner har været skuffende for belgieren.

LÆS OGSÅ: Barcelona-appel afvist: Nu kan profil skifte gratis til sommer

Han tjener en fyrstelig løn i Chelsea, men det er ikke et problem for topklubberne i Saudi-Arabien at betale en høj løn.

Det er til gengæld for både engelske og andre europæiske klubber, og derfor synes det nu mest sandsynligt, at landsholdsspilleren kommer til at fortsætte sin karriere i Mellemøsten fra næste sæson.

I denne sæson har Lukaku været plaget af skader, og han har blot fået 19 kampe for Inter, hvilket har resulteret i fem scoringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE