AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 15:19
Barcelona-appel afvist: Nu kan profil skifte gratis til sommer

Barcelona har igen problemer med klubbens økonomi, og det få store konsekvenser.


Barcelona har ikke råd til at registrere Gavi, og derfor har han nu status af at være akademispiller.

The Athletic kan i dag berette, at Barcelona har taget sagen til retten, men her er klubbens appel blevet afvist.

Det betyder, at Gavi stadig kan spille som normalt for Barcelona resten af sæsonen, men han skal skifte nummer seks på ryggen ud med sit gamle nummer 30.

Sidste år i september underskrev han en kontraktforlængelse frem til sommeren 2026, og det er her, at sagen bliver interessant.

LÆS OGSÅ: Medie kårer de 50 største talenter i fodboldverdenen

For i den kontrakt blev der indskrevet en klausul, hvor der står, at Gavi kan forlade Barcelona på en fri transfer til sommer, hvis han per 30. juni 2023 ikke er registreret som førsteholdsspiller i klubben.

Lige nu er Barcelona altså ikke i stand til at registrere ham, da La Liga mener, at det vil betyde, at klubben går over grænsen for lønningerne.

Barcelona står derfor nu i en svær position, for den unge spanske midtbanekomet kan potentielt forlade klubben til sommer, og der har tidligere været et rygte fra The Times om, at både Manchester City og Liverpool holder øje med situationen.

18-årige Gavi er fast mand hos Barcelona, og han anses som en af verdens største talenter på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Koster 372 millioner: Manchester United har haft møde med franskmand


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE