AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 19:30
Liverpool trækker sig fra Bellingham-ræset - ham går de efter nu

Liverpool har valgt at rette fokus mod én spiller, efter at handlen med Jude Bellingham angiveligt glipper.


Liverpool kan ikke være med på det økonomiske plan, når klubben skal konkurrere med Manchester City og Real Madrid.

Som følge heraf, lød det tidligere på dagen fra The Athletic, at klubben med overvejende sandsynlighed ikke ville indgå i ræset om Jude Bellinghams underskrift til sommer.

Nu kan Foot Mercato berette, at klubben har trukket sig definitivt ud af Bellingham-kapløbet, og at man i stedet har valgt at rette al fokus mod Chelseas Mason Mount.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer

Den engelske midtbanespiller har kontraktudløb hos The Blues om et års tid, og derfor trækker det op til et sommersalg.

Der ventes en større oprustning hos Liverpool i det kommende transfervindue, hvor det især er den centrale midtbane, der trænger til et gevaldigt løft, eftersom det er her, at klubben har flere udgående kontrakter og aldrende spillere.

Klubben fra Anfield spiller muligvis ikke i Champions League i den kommende sæson, og det kan gøre det svært at tiltrække spillere fra Champions League-klubber.

Liverpool er at finde på sjettepladsen i Premier League med syv point op til Tottenham på fjerdepladsen, som dog har spillet to kampe mere.

LÆS OGSÅ: Boehly smider far og søn på porten efter 30 år


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE