AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:02:2023 20:48
Journalist: United snuppede Sabitzer foran to PL-klubber

Marcel Sabitzer var en eftertragtet herre mod slutningen af det netop overståede transfervindue.


Manchester United sikrede sig en aftale med Bayern München-spilleren Marcel Sabitzer på transfervinduets sidste dag.

Der er tale om en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.

Nu kan den respekterede tyske transferjournalist Christian Falk fortælle, at Manchester United ikke var den eneste klub i Premier League, der viste interesse for den østrigske landsholdsspiller.

- Ryan Gravenberch var ikke førsteprioritet for Manchester United i vintervinduet. Gravenberch fik at vide, at han ikke kunne blive solgt på det tidspunkt, så det var kun Marcel Sabitzer, der fik tilladelse til at forlade klubben.

- Først var der ingen interesse, og lige pludselig var tre Premier League-klubber interesseret i ham. Chelsea blev bekræftet til mig som en interesseret klub.

- Newcastle bankede også på døren, men de havde ingen chance mod Chelsea og United. United førte ræset fra begyndelsen, og de fik det til at ske.

- Jeg har hørt, at meldinger om en købsoption for Sabitzer er forkerte. Bayern München holder kortene tæt ind mod kroppen i forhold til dette, skriver Christian Falk i sin klumme hos CaughtOffside.

Falk noterer sig i øvrigt, at der ikke indgår nogen købsoption i lejeaftalen, men at Sabitzer med stor sandsynlighed vil blive solgt til sommer.

LÆS OGSÅ: Splittelse hos Manchester United

LÆS OGSÅ: De tre regler under Erik ten Hag


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE