AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2023 19:34
Helt vanvittigt: Benfica har tjent kassen på Premier League-trio

Det er et helt vanvittigt beløb, som Benfica har været i stand til at tjene på de tre spillere.


Benfica kan noget, når det handler om at sælge spillere.

Det er blevet illustreret gentagne gange, og nu er der tre helt aktuelle eksempler på, hvordan den portugisiske storklub har været i stand til at generere enorme summer.

Lad os tage et kig på Enzo Fernàndez, João Félix og Darwin Nuñez.

Det seneste store klubskifte gik igennem i nat, da Chelsea og Benfica nåede til enighed om en pris for Enzo Fernàndez, som den portugisiske storklub har solgt for 121 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Efter at være gået transferamok: Her er Chelseas stærkeste XI

LÆS OGSÅ: UEFA chokeret over Chelsea

For kun lidt over et halvt år siden blev han købt i River Plate for 15 millioner euro, og dermed har Benfica fået en fortjeneste på 563 millioner kroner på Fernàndez, da der også skal sendes 225 millioner kroner til River Plate som en del af den videresalgsklausul på 25 procent.

Også Darwin Nuñez tjente Benfica mange penge på.

Angriberen røg til Liverpool for 100 millioner euro i sommer, og dermed har Benfica en fortjeneste på 70 millioner euro – i alt 521 millioner kroner på Nuñez.

Endnu vildere var fortjenesten på den nuværende Chelsea-spiller João Félix, som kom op gennem klubbens akademi, inden han blev solgt til Atlético Madrid for 130 millioner euro – svarende til 967 millioner kroner.

Alene på de tre Premier League-spillere har genereret lige over to milliarder kroner til Benfica.

LÆS OGSÅ: Chelseas hovedpine: Tvinges til at udelade nyindkøb fra truppen

LÆS OGSÅ: Her er historien bag Premier Leagues nye transferrekord


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE