AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2023 08:54
Guardiola vil have afklaring på City-sigtelser

Pep Guardiola håber på at få en afklaring hurtigst muligt omkring Manchester Citys sigtelser.


På fodboldbanen er der ikke meget at klage over for Manchester Citys vedkommende.

I søndags blev Premier League-mesterskabet en realitet, og inden for nærmeste fremtid står der to finaler på programmet - nemlig FA Cup-finalen og Champions League-finalen.

Men uden for banen er der noget, der lurer i kulissen, da Manchester City i øjeblikket har 115 økonomiske sigtelser mod sig fra Premier League for potentielle brud på de økonomiske regler. 

Tilbage i februar kom sigtelserne fra Premier League, og ifølge de engelske medier kan der gå flere år, før der kommer en afgørelse på det.

Men Pep Guardiola så meget gerne, at der kommer en afgørelse hurtigt.

- Hvad jeg godt kunne tænke mig er, at Premier League og dommerne kan komme med noget hurtigst muligt, siger Pep Guardiola til BBC og tilføjer:

- Og hvis vi har gjort noget forkert, vil alle vide det. Og hvis vi - som vi som klub mener - har gjort det ordentligt, så vil folk stoppe med at snakke om det. Vi ville elske, hvis det skete i morgen. 

- Forhåbentlig har de ikke så travlt, og dommerne kan se det fra begge sider og beslutte, hvad der er bedst. Fordi i sidste ende ved jeg, at vi vandt fair på banen og har ikke nogen tvivl.

- Lad os ikke vente i to år. Hvorfor kan vi ikke gøre det hurtigere? På 24 timer. Det vil være det bedste for alle parter, lyder det fra Pep Guardiola.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Manchester United byder 470 millioner på Chelsea-stjerne

3. Muligt transferchok: Real Madrid vil på rov hos Liverpool

4. Helt vildt: Så mange spillere kan forlade Chelsea til sommer

5. Forhandlinger er i gang: To Premier League-klubber vil have dansker

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE