AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2023 18:09
Fyring på vej: PL-manager kender sin skæbne inden for et døgn

Der bliver truffet en beslutning om Premier League-managers fremtid inden for det næste døgn, går meldingerne på.


Frank Lampard ved meget snart, om han skal fortsætte som Everton-manager eller ej.

For ifølge The Telegraph har der været samtaler i Everton-bestyrelsen efter lørdagens nederlag mod West Ham, og inden for det næste døgn vil klubben have truffet sin beslutning.

LÆS OGSÅ: WOW: Premier League sætter alle de store ligaer til vægs

Dog går kraftige forlydninger på, at Lampard har tabt kampen og derfor ender md at bliv fyret, for The Toffees er angiveligt allerede gået på jagt efter en mulig erstatning.

På nuværende tidspunkt er Everton næstsidst i Premier League, og Merseyside-klubben har ikke vundet i de seneste ti kampe, og det har ført til, at der ikke længere er meget tiltro til Chelsea-legenden som manager.

LÆS OGSÅ: Haaland bomber videre og slår Agüero-rekord

Efter lørdagens opgør blev Everton-ejer Farhad Moshiri spurgt, hvorvidt Lampard ville blive fyret, og underligt nok valgte han at svare, at han ikke kunne kommentere på det, fordi det ikke var hans beslutning.

I sidste ende er det dog Moshiri, der sidder med ansvaret for den slags i Everton, men Lampards periode i Everton ser ud til at slutte snart – og inden længe ved englænderen også besked.

Lørdag kunne mediet Football Insider også berette, at Lampard ender med at blive fyret. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE