Af Jeppe Augustsen
22.01.2023 Kl. 15:26
Erling Haaland slog ny rekord i dagens kamp mod Wolverhampton.

Erling Haaland har taget Premier League med storm siden sin ankomst i sommer.

Den norske angriber har scoret mål på samlebånd, og det har heller ikke været nogen undtagelse i dagens kamp mod Wolverhampton.

I dag scorede han et hattrick efter mindre end en times spil, og med sine mål har han slået ny Manchester City-rekord.

Med det første mål tangerede han rekorden for flest mål på hjemmebane for Manchester City i Premier League-regi. Han tangerede Sergio Agüeros rekord på 16 hjemmebanemål i Premier League.

Den rekord fik nordmanden for sig selv kort inde i anden halvleg, da han sikkert eksekverede et straffespark til 2-0.

Rekorden blev udbygget få minutter senere. Riyad Mahrez lagde bolden til rette for Erling Haaland, der kunne sende bolden ind i et nærmest tomt mål, da Jose Sá var blevet afdriblet.

Erling Haaland blev skiftet ud efter en times spil og er nu oppe på 25 Premier League-mål i denne sæson