AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2023 15:18
WOW: Premier League sætter alle de store ligaer til vægs

Premier League overgår alle andre store ligaer i Europa, når det kommer til transferinvesteringer.


3,2 milliarder kroner. 

671 millioner kroner. 

Kan du gætte, hvad disse to tal betyder? Begge tal fra fodboldsitet, Transfermarkt.

Det ene tal er, hvad Premier League-klubberne har investeret i transfers i dette transfervindue, og det andet tal er, hvad klubberne i La Liga, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1 har investeret i transfers her 22 dage inde i transfervindue. 

Her kan man ikke være i tvivl om, hvilket tal der passer til hvad.

3,2 milliarder kroner er det beløb, som de 20 Premier League-klubber har brugt på nye spillere, og det beløb vil kun blive endnu større inden for de sidste dage af transfervinduet.

LÆS OGSÅ: Ten Hag sagde nej til ny Chelsea-signing

Chelsea har en stor andel i beløbet, da de har hentet spillere for 1,3 milliarder kroner (ikke inklusiv bonusser). Liverpool har hentet Cody Gakpo for et større beløb, mens Leeds også har været ude at investere stort i Maximilian Wöber og Georginio Rutter, hvor sidstnævnte er hentet i en transferrekord.

Dermed er der ingen tvivl om, at Premier League smadrer de andre ligaer, når det kommer til transfers - ligesom det også var tilfældet i sommertransfervinduet. Her investerede de 20 Premier League-klubber i omegnen af 17 milliarder kroner.

Nedenfor kan du se, hvor meget de fire andre store europæiske ligaer indtil videre har investeret i nye spillere i dette transfervindue:

La Liga: €22,1 millioner

Bundesligaen: €42,5 millioner

Serie A: €9 millioner

Ligue 1: €16,6 millioner

I alt: €90,2 millioner (671 millioner kroner)

LÆS OGSÅ: Antonio Conte meldes færdig i Tottenham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE