Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Frosset ud i Chelsea: Tjener over en million om ugen

Af Morten Bruun Jørgensen
20.02.2024 Kl. 21:37

Han tjener lige over en million kroner om ugen, men ved du overhovedet, hvem Malang Sarr er?

Måske ikke, men franskmanden er på kontrakt hos Chelsea. Det har han været siden sommeren 2020, men han spiller bare slet ikke kampe for klubben.

Faktisk er han slet ikke en del af førsteholdstræningen hos The Blues på nuværende tidspunkt. I stedet er han blevet beordret til at træne med klubbens U21-mandskab og har ikke længere en plads i omklædningsrummet blandt Chelseas stjernespillere, skriver The Athletic.

Endvidere er det også mere end 11 måneder siden, at han senest har spillet en betydningsfuld kamp, hvor der har været noget på spil.

Hvad gik galt?

I sine unge år hos OGC Nice blev han regnet som en af verdens mest talentfulde midtstoppere. Han var også fast mand hos klubben, mens han stadig var teenager. I alt blev det også til 119 kampe for Nice, inden han skiftede til Chelsea.

Det gjorde han i sommeren 2020 på en fri transfer. Fordi Chelsea ikke skulle af med en transfersum blev lønnen også højere. Det er helt normalt i den slags situationer.

Kort tid efter sin ankomst hos Chelsea blev Sarr udlejet til Porto. Han skulle kæmpe om spilletiden med blandt andre Thiago Silva, Andreas Christensen og Antonio Rüdiger hos Chelsea, så det virkede fornuftigt.

Peanuts: Så lidt får Chelsea-spillerne for pokaltriumf

Opholdet hos Porto blev dog slet ikke en succes. I den efterfølgende sæson var han tilbage hos Chelsea og fik nogle kampe. Men igen præsterede han ikke, når han fik chancen.

Hos Monaco i sidste sæson kunne han ikke etablere sig, og han endte med at få sæsonen ødelagt af en muskelskade.

Nu er han tilbage hos Chelsea, hvor han end ikke spiller for klubbens U21-mandskab.

25-årige Sarr kan dog glæde sig over, at der hver år tikker mere end 52 millioner kroner ind på kontoen ifølge Spotrac. Kontrakten med Chelsea udløber først i sommeren 2025.

Annonce