AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2023 10:53
Efter Ronaldo-exit: Han vil have nummer 7 i Manchester United

Hvem skal have nummer 7 i Manchester United i næste sæson? Flere er efter sigende i spil.


Efter en intens periode valgte Cristiano Ronaldo og Manchester United at ophæve samarbejdet i slutningen af sidste år.

Kontrakten med den portugisiske verdensstjerne blev ophævet i november, og det har også betydet, at det ikoniske nummer 7 har været ledig lige siden.

Det står til at blive taget til næste sæson, og der er nogle spillere i spil til at få nummer 7. Det skriver The Athletic.

Antony og Jadon Sancho er kandidater, og ifølge mediet har Alejandro Garnacho gjort det klart for klubben, at han meget gerne vil have det ikoniske nummer. 

David Beckham, Eric Cantona og Bryan Robson er nogle af de store navne, som har haft nummer 7, og efter Cristiano Ronaldos exit i 2009 og frem til sin retur er der adskillige spillere, som har haft det. Det gælder Edinson Cavani, Alexis Sánchez, Memphis Depay, Ángel Di María, Antonio Valencia og Michael Owen.

Edinson Cavani havde nummeret, da Cristiano Ronaldo vendte tilbage, hvor sæsonen var gået i gang, men uruguyaneren valgte at give nummeret tilbage til Cristiano Ronaldo.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Dansk Bundesliga-målmand er på blokken hos PL-klub

3. Kæmpe udrensning på vej: Arsenal vil sælge otte spillere

4. Rygtet til Chelsea og Liverpool: Nu byder PSG 450 millioner kroner

5. Indrømmer blankt: United har begået fejl til 429 millioner

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE