Drama på Old Trafford: Casemiro så rødt i Manchester United-sejr

Af Jeppe Augustsen
04.02.2023 Kl. 17:05
Manchester United blev reduceret til 10 mand, men formåede at hive sejren i land mod Crystal Palace.

Det endte med at blive et dramatisk opgør på Old Trafford i dag.

Manchester United havde besøg af Crystal Palace, og værterne fik en god start på kampen, da de efter syv minutters spil fik tildelt et straffespark.

Det eksekverede Bruno Fernandes sikkert til 1-0, som også blev resultatet ved pause.

Marcus Rashford har været i flyvende form efter VM, og han viste igen sin skarphed i anden halvleg. Efter en times spil gjorde han det nemlig til 2-0.

Det lignede dermed en sikker sejr til De Røde Djævle, men der skulle kommer spænding i kampen.

I det 70. minut opstod der tumult mellem spillerne fra de to mandskaber, og efter et VAR-tjek blev Casemiro vist et rødt kort for at have tage kvælertag på Will Hughes.

Seks minutter senere fik Jeffrey Schlupp reduceret, men det lykkedes ikke for Vieiras tropper at få det udlignende mål, og dermed snuppede Manchester United de tre point.