Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Carragher undskylder: Han er sæsonens største overraskelse

Af Jeppe Augustsen
23.05.2023 Kl. 10:24
Jamie Carragher har udpeget Manchester United-spiller som sæsonens største positive overraskelse.

Der var skepsis hos Jamie Carragher, da Manchester United hentede Lisandro Martinez i Ajax for over 400 millioner kroner.

Liverpool-legenden havde ikke de store forventninger til den argentinske midtstopper grundet hans højde på 182 centimeter.

I starten af sæsonen var Jamie Carragher ude med kritik af Lisandro Martinez, men efterfølgende har han måtte æde sine egne ord. For ifølge Jamie Carragher er Lisandro Martinez sæson største positive overraskelse.

– Alle spillere under 180 centimeter høj, som kommer til Premier League, tænker man vil få et problem, men det har han ikke haft, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

– Alle spillere har sine svagheder, men de bedste spillere skjuler svaghederne. Hvordan kan man overvinde det? Jeg var heller ikke den største, og jeg bekymret for, at jeg ville få det svært. Jeg tænkte, at han var mindre end mig.

– Når man snakker om Casemiros rolle, så synes jeg også, at der er et kæmpe niveaumæssigt fald, når Lisandro Martinez ikke er på holdet. Defensivt, men også hans evner til at spille bolden fra bagkæden. 

– Han er en krig. En leder. Ham og Casemiro har gjort en kæmpe forskel. Undskyld til Lisandro Martinez, lyder det fra Jamie Carragher.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Den er god nok: Han bliver Liverpools første sommertransfer

3. Den ideelle erstatning: Arsenal vil snuppe Manchester City-profil

4. 256 millioner: Manchester United-spiller på vej væk

5. Nevilles bud: Her er Årets hold i Premier League

 

Annonce