Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2021 21:11
Atalanta afviser første Barca-forsøg: Er nu i direkte budkrig med Spurs

FC Barcelona har netop fået sit første bud på Atalanta stopperen Cristian Romero afvist.


FC Barcelona har netop budt på Atalanta stopperen Cristian Romero, men uden held. Nu forberede både Tottenham og den catalonske et nyt, forbedret bud.

Det er mere end en uge siden, da det forlød, at Tottenham havde budt 42,8 millioner pund på Atalantas 23 årige forsvarsspiller Cristian Romero.

Pengene var nær det, som Atalanta krævede, men det er alligevel ikke lykkedes klubberne at nå til enighed på trods af, at Romero allerede er enige med Tottenham om de personlige vilkår.

Onsdag har situationen taget en overraskende drejning, da Barca meldte sig ind i kampen om Romero. Det erfarede Sport Italia-journalisten Gianluigi Longari, der almindeligvis er yderst velinformeret, hvad angår italienske transfers.

I dag er der igen 'eksklusivt' nyt fra selvsamme Longari, der først og fremmest melder om, at Barca har afgivet sommerens første bud på Romero, hvilket dog blankt er blevet afvist af Atalanta. Der lyder forlyder endnu intet om pris.

Her tilføjer den italienske journalist, at Barca allerede er i færd med at forberede et forbedret bud, hvilket vil indebære en leje aftale med option på køb.

Og netop her har Tottenham et es i ærmet, da de rent økonomisk er i stand til at tilbyde Atalanta pengene med det samme. Longari hævder i samme melding, at Spurs netop er i gang med at forberede et nyt bud, der vil overgå det første.

Faktisk har Tottenham en anden fordel i deres nyansatte sportsdirektør Fabio Paratici, vis tusinder af italienske forbindelser også omfavner Atalantas hovedkontor.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE