Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 20:40
Aftale på plads: Spurs enige med en anden Atalanta-stjerne

Tottenham har angiveligt landet en aftale med Atalanta midterstopperen Christian Romero.


Tottenham er allerede blevet enige med Atalanta om en aftale, der sender keeperen Pierluigi Gollini til Tottenham Hotspur Stadium, men de er ikke færdige i den ydmyg klub fra Bergamo.

Også forsvareren Christian Romero er på ønskelisten, og nu forlyder det, at The Lllywhites også er blevet enige med spilleren fra Argentina.

Velinformerede journalister så som Fabrizio Romano og Matteo Moretto hævder netop, at Tottenham er nået til enighed med Romero omkring de personlige vilkår.

Atalantas defensive stjerne vil altså gerne til Tottenham, men der er stadig noget forhandling til gode i mellem de to klubber til gode, der ikke helt er enige om prisen. Det kan du læse mere om her. 

23 årige Romero, der tidligere har spillet i Juventus, var ikke bare fast mand, men en stor profil for Atalanta i den forgangende sæson, da den evige underdog præsterede en flot andenplads i Serie A.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE