Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 22:01
370 mio. kroner: Tottenham har afgivet bud på Atalanta-stopper

Tottenham har afgivet et bud på Atalantas 23 årige midterforsvarer Cristian Romero.


Tottenham har budt i alt 50 millioner euro, altså cirka 370 millioner kroner, på Atalantas 23 årige argentinske midterforsvarer Cristian Romero.
 
Klubben fra Nordlondon er allerede blevet enige med Atalanta om en aftale, der sender keeperen Pierluigi Gollini til Tottenham Hotspur Stadium, men de er ikke færdige i den ydmyge klub fra Bergamo.
 
Også forsvareren Christian Romero er på nemlig på vej, og nu forlyder det, at The Lllywhites ikke bare er blevet enige med spilleren fra Argentina, men at man også har sendt et højt bud efter spilleren.
 
Velinformerede journalister så som Fabrizio Romano og Matteo Moretto hævdede tidligere på aftenen, at Tottenham er nået til enighed med Romero omkring de personlige vilkår. Situationen var dog stadig den, at der var noget vej mellem klubberne rent prismæssigt.
 
Den argentinske journalist, og transferekspert omhandlende argentinske spillere, Cesar Luis Merlo, hævder netop nu, at Tottenham har afgivet et bud på 40 millioner euro plus 10 millioner i bonusser. Et beløb, der samlet måler 370 millioner kroner.
 
Den internationale transferguru Fabrizio Romano erfarede tidligere, at Atalanta kræver 55 millioner for Romero, hvorfor Tottenham altså ikke er langt fra imødekomme Bergamascis oprindelig krav.
 
Cesar Luis Merlo kan ikke bekræfte, om Atalanta har eller vil acceptere buddet, men han tilføjer, at Tottenham og Atalanta er i 'fremskredne forhandlinger'.
 
Ifølge argentineren er Romero blevet enig med Tottenham omkring en aftale, der løber frem till sommeren 2026.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE