AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2023 22:35
Afsløring: Arsenal forsøgte at hente Forest-stjerne to gange

Begge gange slog dog fejl.


Arsenal har to gange forsøgt at hente Nottingham Forest-spilleren Danilo.

Det skriver Daily Mail.

Arsenal forsøgte således senest at hente i sommeren sidste år, men begge gange slog en transfer altså fejl. Det skyldes flere årsager, som avisen dog ikke nærmere uddyber.

Ifølge Danilos tidligere holdkammerat Dudu, bør Danilo spille i Premier League, og muligvis også på en noget højere hylde end Nottingham Forest.

- Han er nødt til at spille i Premier League. Jeg har altid fortalt ham, at han skal spille i enten Manchester United eller Arsenal.

- Det er disse klubber, vi kigger mod. Men man er nødt til at være rolig og have sit hoved på rette køl. Han er en spiller, som kan markere, komme med i angreb, opbygger spillet til de offensive midtbanespilelre og som hjælper i forsvaret. For mig at se er han en komplet spiller, lød det fra Dudu i sidste måned ifølge Nottingham Post.

Den 22-årige midtbanespiller skiftede til Premier League-oprykkerne fra brasilianske Palmeiras i det seneste transfervindue i januar. Siden da er det blevet til tre mål i 13 startere, som har hjulpet til, at The Reds sikrede sig endnu en sæson i Englands bedste række.

Den fornemme form gør, at han nu er i spil til at blive udtaget til den brasilianske landsholdstrup inden længe.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Rygtet til Premier League: Zidane afviser monsterkontrakt

2. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

3. Efter Ronaldo-exit: Han vil være nummer 7 i Manchester United

4. 1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

5. Overvejer at forlade City efter én sæson: Gigantklub lurer

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE