AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 12:34
Åh nej: Liverpool-profil skadet - kan misse Real Madrid-opgør

Liverpool er på ny blevet ramt af en skade til en af klubbens profiler.


Skaderne fortsætter med at vælte ned over Liverpool, og nu er det igen det centrale forsvar, der er blevet ramt.

På Twitter skriver The Times-journalisten Paul Joyce, at Ibrahima Konaté kan være ude i op til tre uger, da den franske forsvarsspiller har pådraget sig en forstrækning.

Dermed kommer han til at misse de kommende kampe mod Wolverhampton, Everton, Newcastle, og derudover er han også i fare for at glippe det første Champions League-opgør mod Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Overraskende transfer på vej? Barcelona overvejer United-spiller

LÆS OGSÅ: Bayern München lejer Cancelo - Her er detaljerne

I forvejen er også Virgil van Dijk ukampdygtig i øjeblikket grundet en skade, og Jürgen Klopp er for alvor ramt i det centrale forsvar, hvor Joe Gomez, Joel Matip, Nathaniel Phillips og Rhys Williams er de eneste tilbageværende midterforsvarere i truppen.

I de seneste dage har der været rygter om, at Galatasaray ville have fingrene i Phillips, som Liverpool var klar til at lade gå, men denne skade til Konaté holder formentlig den høje englænder i klubben mindst et halvt år endnu.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE