AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 12:04
Overraskende transfer på vej? Barcelona overvejer United-spiller

Barcelona overvejer angiveligt at hente en Manchester United-spiller inden transfervinduets lukning.


Der er ikke plads i lønbudgettet til de store handler hos Barcelona, og derfor har den spanske storklub i sinde at lave en lejeaftale eller to inden midnat.

ESPN kan fortælle, at Manchester United-spilleren Anthony Elanga er blandt de navne, som Barcelona overvejer at styrke truppen med i løbet af de kommende timer.

Barcelona er blevet svækket i offensiven, hvor Memphis Depay har forladt klubben, mens Ousmane Dembélé er løbet ind i en ny skade. Derfor er Elanga, som ikke er blandt Erik ten Hags foretrukne spillere, nu blevet en mulighed. 

LÆS OGSÅ: Arsenal og Chelsea handler indbyrdes

Gennem transfervinduet har der været stor interesse for Elanga fra blandt andre Dortmund og PSV Eindhoven, men der har været lagt op til, at svenskeren ikke får lov til at forlade Manchester United i denne måned.

Elanga til Barcelona kan dog alligevel ende med at være en mulig overraskende handel, som der skal holdes øje med i de kommende timer.

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Newcastle handler i West Ham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE