AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 12:22
OFFICIELT: Bayern München lejer Cancelo - Her er detaljerne

Det er nu officielt, at João Cancelo skal spille for Bayern München resten af sæsonen.


João Cancelo kommer ikke til at spille flere kampe for Manchester City i denne sæson.

For det er nu blevet bekræftet, at den portugisiske landsholdsspiller er blevet udlejet til Bayern München for den resterende del af 2022/23-sæsonen.

Bayern München har samtidig sikret sig en købsoption, der lyder på 521 millioner kroner, hvis man skal tro den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Transferoverblik: Januar 2023

28-årige Cancelo var i sidste sæson en af de bedste spillere i Premier League, men han er angiveligt røget i unåde hos Pep Guardiola på det seneste, hvorfor han har fået en del kampe på bænken.

Nu får han en mulighed for at rette op på den seneste tid på bænken, når han skal være med til at sikre Bayern München endnu et tysk mesterskab, mens han også har mulighed for at spille i Champions League for den tyske klub, selvom han har repræsenteret Manchester City.

Tilbage i sommeren 2019 betalte Manchester City 484 millioner kroner, da portugiseren blev købt i Juventus, og han har fået 154 kampe for klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE