Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

1,2 milliarder: Liverpools nye sportsdirektør lurer på tre signings

Af Emil Plovgaard
25.05.2023 Kl. 17:08
Flere Bundesliga-spillere er genstand for interesse fra Liverpools kommende sportsdirektør.

Jörg Schmadtke har angiveligt sagt ja til at blive Liverpools nye sportsdirektør.

Der er endnu ikke bekræftet noget fra officielt hold, men allerede nu svirrer rygterne om, at tyskeren skulle have udset sig flere spillere fra Bundesligaen.

Schamdtke har tidligere været sportsdirektør hos Wolfsburg og Hannover 96, så han har naturligvis et stort kendskab til tysk fodbold.

Et kendskab, han vil forsøge at udnytte i sin nye rolle hos Liverpool, lyder meldingen fra Sport Bild.

Således øjner den kommende Liverpool-direktør Josko Gvardiol, Florian Neuhaus og Daichi Kamada fra henholdsvis RB Leipzig, Borussia Mönchengladbach og Eintracht Frankfurt.

Gvardiol er – ifølge den tyske avis – på ønskelisten hos snart sagt enhver klub. Han har en frikøbsklausul på 112 millioner euro, der dog først bliver aktiv fra sommeren 2024.

I januar erkendte han, at han drømmer om at spille i Liverpool.

– Jeg har set en masse Liverpool-kampe med min far, siden jeg var helt lille, og vi har analyseret hver sæson nøje. Det er en klub, der er blevet i mit hjerte, sagde han i januar til RTL Danas.

Neuhaus er en spiller, der af og til er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool i årenes løb. På grund af hans kontraktsituation, skulle Gladbach være klar til at sælge ham med øjeblikkelig virkning, og derfor kræver klubben da også kun et beskedent beløb til gengæld. Det lyder på mellem 10 og 15 millioner euro, skriver Sport Bild.

For nylig kunne den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano berette, at Daichi Kamada nærmer sig et skifte til AC Milan, men ifølge Sport Bilds oplysninger er hans hemmelige drøm at skifte til Premier League til sommer. Ifølge selvsamme avis kan handler for alle tre spillere løbe op i 1,2 milliarder kroner.

Der ventes en større oprydning og genopbygning hos Liverpool, der efter sæsonen tager afsked med James Milner, Naby Keita, Roberto Firmino og Alex Oxlade-Chamberlain.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Efter Ronaldo-exit: Han vil være nummer 7 i Manchester United

3. Ondt blod: Mourinho har dårligt forhold til én klub

4. Forhandlinger er i gang: To Premier League-klubber vil have dansker

5. Indrømmer blankt: United har begået fejl til 429 millioner

Annonce