AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 17:00
10 bemærkelsesværdige statistikker for PL-holdene

Arsenal har stadig problemer i defensiven, Manchester United mangler fight og Everton mangler idéer. Det er nogle af de ting, statistikkerne fortæller.


Landskampspausen er et godt incitament for at gøre status over Premier League-sæsonen hidtil.

Det har Martin Laurence gjort for WhoScored, og han har fundet 10 bemærkelsesværdige statistikker, der fortæller noget om sæsonen, frem og forklaret dem for the Guardian.

Mangler Manchester United fight?

De Røde Djævle har vundet færre tacklinger og lavet færre bolderobringer til sammen end noget andet hold i ligaen. Er det et tydeligt tegn på, at de mangler fight?

Leicester tackler mest

Brendan Rodgers har fået sine spillere til at tackle. 22,1 tacklinger pr. kamp er flest af alle klubber, og det er især Ricardo Pereira og Wilfried Ndidi, som går forrest, mens også Hamza Choudhury ikke går af vejen for en hård tackling. Spørg bare Mohamed Salah.

Læs også: Junker peger på fremtidens dominerende Premier League-angriber

Forvent stop i spillet, når Aston Villa er involveret

Kampene forløber ikke just uden stop, når Aston Villa er på banen. Oprykkeren er den klub, der har begået flest frispark, men det er samtidig også den klub, der har fået tilkendt flest frispark.

Wolves er skarpe til sidst

Det er kun yderst målfarlige Manchester City, der scorer flere mål i de sidste 15 minutter af kampene end Wolves. Det fik netop Manchester City at føle i weekenden, hvor Adama Traoré lavede sit andet mål i overtiden. Det var tredje gang, at Wolves scorede efter det 90. minut.

Everton løber tør for idéer

Det kniber for Everton med at score mål. Faktisk er det kun blevet til seks scoringer, og kun én af dem er faldet efter pausen. Klubben har desuden kun lavet to mål med fødderne, og det kniber gevaldigt med at producere chancer.

Sheffield United skal bedre fra start

Oprykkerklubben har fået en fornuftig start på sæsonen, men det kniber med at kunne producere mål i første halvleg. Af de syv mål, klubben har lavet, er kun ét blevet scoret i første halvleg – og det var et selvmål.

For- og ulemper ved Steve Bruce som manager i Newcastle

Det er blevet til smalle 1-0-sejre mod både Manchester United og Tottenham, men the Magpies har haft næsten fem procent mindre boldbesiddelse end nogen anden klub i ligaen, og sammen med Wolves har de haft færrest afslutninger. Derudover er det kun Watford, der har scoret færre mål. Resultaterne er til tider gode, men præstationerne er sjældent noget at råbe hurra for. Det må man tilsyneladende leve med, når Steve Bruce er manager.

Arsenal kan stadig ikke forsvare

Før weekendens kamp mod Bournemouth var Arsenal den klub, der havde haft flest afslutninger imod sig. I snit får de 17 afslutninger mod Bernd Lenos mål. Det er også tyskeren, der har flest redninger i Premier League. Han får bare ikke nok hjælp af sit forsvar.

Læs også: Fem ting Mourinho havde ret i med Manchester United

Watford mangler en målscorer

Uden en skadet Troy Deeney har det set helt sort ud for Watford, som kun har scoret fire mål i otte kampe. Ingen af deres spillere har nettet mere end én gang, men det kniber ikke med at skabe chancer. Kun Manchester City, Chelsea og Liverpool har således haft flere afslutninger. Troy Deeney er formentlig snart tilbage, og det kan måske være redningen.

Tottenham mangler et par tidligere spillere

I sidste sæson scorede the Lilywhites 14 hovedstødsmål, og det var kun overgået af Liverpool. I denne sæson har Tottenham blot haft otte afslutninger med hovedet, hvilket er færrest af alle. Det kan være et tegn på, at de mangler Kieran Trippiers skarpe indlæg og Fernando Llorentes evner i luftrummet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED