AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2019 15:37
Fem ting Mourinho havde ret i med Manchester United

José Mourinho har fået en del kritik for mange af sine udtalelser gennem tiden, men nogle gange havde han også ret i det, han sagde. Her er det Football365, der har fundet fem ting frem, som portugiseren havde ret i vedrørende Manchester United.


Tiden i Manchester United for José Mourinho var ikke just nogen dans på roser, og faktisk har portugiseren slet ikke haft et managerjob siden dengang. I stedet har han været ekspert i flere omgange, og her deler han ud af sin viden om fodboldverdenen.

De ting, der kommer ud af munden på portugiseren, kan af og til tendere til at være kontroversielle, men ifølge Football365 har han i hvert fald haft ret i fem af de påstande, han har udtalt om Manchester United gennem sin tid i klubben.

At blive nummer to i Premier League var en utrolig bedrift

- Jeg bliver ved med at sige, tænke og føle, at den næstsidste sæson var en af mine største bedrifter i karrieren.

Sådan sagde José Mourinho, efter han havde reflekteret over den andenplads i Premier League, Manchester United opnåede i 2017/18-sæsonen. Her skrabede De Røde Djævle 81 point sammen. Det var 19 point mindre end suveræne Manchester United, men det henholdsvis fire, seks og 11 point mere end Tottenham, Liverpool og Chelsea. Det skete med en trup, hvor Romelu Lukaku, Nemanja Matic og Chris Smalling var blandt nøglespillerne.

Læs også: Manchester United-talent udtaget til det engelske landshold for første gang

Vi vil gerne give José Mourinho ret. Det var faktisk en rigtig flot bedrift – specielt set i forhold til hvad det nuværende Manchester United-mandskab præsterer.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mourinho vidste, at man ikke kunne stole på Pogba

Portugiseren fortalte angiveligt Paul Pogba, at franskmanden var en virus i omklædningsrummet efter en pointdeling mod Southampton sidste år. På det tidspunkt var det ikke nogen populær udtalelse, men det har siden vist sig, at José Mourinho havde noget at have sin udtalelse i.

I sommerens løb ønskede Paul Pogba at komme væk fra Manchester United, og efterfølgende har han ikke været god på grønsværen for Ole Gunnar Solskjærs tropper, når han ellers har været skadesfri.

Artiklen fortsætter under billedet.

Marcus Rashford er ikke en naturlig 9’er

Manchester United-fans frygtede for Marcus Rashfords udvikling, da Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku blev hentet til klubben de to første somre efter José Mourinhos ankomst. Det viste sig dog, at Marcus Rashford fik flere kampe under portugiseren end nogen anden spiller. De fleste kampe var dog ikke som angriber; men derimod på kanten.

José Mourinho mente ikke, at Rashford fungerede optimalt som frontløber, og den samme tanke har Ole Gunnar Solskjær muligvis også fået nu. I hvert fald startede Anthony Martial sæsonen som 9’er, mens Rashford igen var sendt ud på kanten. Efter skaden til franskmanden er Rashford dog tilbage som frontløber, men han imponerer ikke ligefrem.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mourinho vidste, at Andreas Pereira ikke var god nok

Den brasilianske midtbanespiller fik chancen af José Mourinho, men lynhurtigt blev han droppet igen. Han blev nærmest sat helt af holdet, og det var tydeligt, at manageren ikke var fan.

Under Ole Gunnar Solskjær har Andreas Pereira fået en ny chance, men han har ingenlunde overbevist om sine evner med eller uden bolden, og José Mourinho fik igen ret. Andreas Pereira er ikke god nok til Manchester United.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mourinho så noget i McTominay

Det var José Mourinho, som indslusede Scott McTominay på førsteholdet, og portugiseren var tydeligvis fan af den store skotte, som kunne bidrage med en masse fysik på midtbanen.

Efter Ole Gunnar Solskjærs ansættelse fik midtbanespilleren kun ét minut i de første otte ligakampe, men nu er han fast mand i startopstillingen, og han er en af de Manchester United-spillere, som præsterer på et fornuftigt niveau.

Igen fik José Mourinho ret.

Læs også: Rooneys kone raser: Vardys kone lækkede historier til The Sun


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED